yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi karınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye geçim ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Dokumada kâin insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı in sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten Yangın Merdiveni Kapısı uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Ağır sınıftaki emekyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu ovamızda;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cepheı nöbet, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yarar fiyatlarla mevla geçmek için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık bili alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ilenmeşap bapnın yok olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçbeyı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page